HARLINGEN
Woensdag 19:00 - 20:00
Weerbaarheid | Respect | Zelfvertrouwen
Marijke Breek
TANG SOO DO
Geeft je zelfvertrouwen.
Geef je op

Voor 4 gratis lessen

Doe het nu

Lessen worden gegeven door erkende instructeurs.

Familie
TANG SOO DO
Voor de hele familie.
(vanaf 12 jaar)
Geef je op

Voor 4 gratis lessen

Doe het nu

Lessen worden gegeven door erkende instructeurs.

Banden
TANG SOO DO
Heeft verschillende banden.
Bandensysteem

Geeft de vooruitgang aan van wit naar zwart en meestergraad.

Vooruitgang

De vooruitgang staat gelijk aan de natuur. Elke kleur geeft een bepaald seizoen weer.

Master Bauke Dijkstra

 

 

Bauke is een geboren en getogen Harlinger, een echte “ouwe seun”. Door Marja is Bauke begonnen met Tang Soo Do en hij was na de eerste les al helemaal verkocht aan Tang Soo Do. Samen met Marja heeft hij Tang Soo Do School Jip Kye Sohn opgericht. Bauke is een 4e Dan master instructeur.

In september 2000 hebben zij in Sneek een demonstratie gegeven. Verschillende hebben zich hier al opgegeven en hebben 2 proeflessen gekregen.

In september 2005 hebben zij beide examen gedaan voor de 3e Dan, en zij werden in 2006 al uitgenodigd voor de Master en Leadership clinic, en deze werd gehouden in Delft. Dit was voor hun een bijzondere gebeuren. Les krijgen van niet alleen de Grootmeester J.C. Shin, maar ook van andere Masters. Sindsdien zijn zij bij de Master en Leadership clinic geweest in Munchen, Duitsland, Athene, Griekenland, Cambridge, in Groot Brittannië en in Cardiff in Wales.

Naast zijn passie voor Tang Soo Do beheer hij ook verschillende websites, namelijk www.tangsoodojks.nl. en deze website sportinharlingen.nl. tangsoodobond.nl en pcserviceharlingen.nl. Alle websites zijn veilig te benaderen zij hebben allemaal SLL certificaat.

Mocht je ook interesse hebben in een eigen website? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op!

Op de website van tangsoodojks.nl is ook een gedeelte voor de leden, waar zij kunnen inloggen. Hier is een online webshop van Tang Soo Do artikelen te vinden, hier kunnen zij zich afmelden voor een training, maar ook opgeven voor de evenementen die zij organiseren, zoals de jaarlijks clubwedstrijden en Tang Soo Do familiemiddag training. Deze website voldoet aan alle veiligheidseisen zoals een SSL certificaat.

In het dagelijks leven is Bauke verbonden aan ROC Friese poort als instructeur, waarbij hij studenten begeleid, les geeft in digitale vaardigheden en ondersteund hij collega’s als ICT coach. Verder is hij ook in het bezit van een geldig E.H.B.O. diploma.

Lees hier verder over Master Bauke Dijkstra

Sport in Harlingen.

Wilt je lekker sport in Harlingen? Wilt je iets aan je conditie doen of wil je dat uw kinderen geestelijke en lichamelijk weerbaar worden?

Dan zit je bij Sport in Harlingen goed! Wij zijn twee enthousiaste Tang Soo Do beoefenaars, die deze kunst al ruim 25 doen. Na het behalen van onze instructeurcertificaat hebben wij onze sportclub Jip Kye Sohn in 2000 opgericht.

We zijn begonnen in Sneek en sinds 2005 zijn wij actief in Harlingen, en hebben al verschillende leerlingen lesgeven en hebben ook verschillende zwarte banders en meesters opgeleid. 

 Lees meer en wordt lid van onze sportschool.

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie of heeft u

andere vragen? Vul ons

contactformulier in en wij

zullen u z.s.m. antwoord geven.                                             

 

 

  

conctactformulier

 

Lid van

De Nederlandse Tang Soo Do Bond Nederland.
Deze Bond is opgericht door Master Bauke en Marja Dijkstra.

Logo jip kye sohn

 

 

Gesponsord door

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn
Hoofd instructeurs zijn Master Bauke en Marja Dijkstra. 

Logo jip kye sohn

Lestijden

De lestijden zijn op de Woensdagavond

van 19:00 tot 20:00 uur.

In de Dojo van de Waddenhal

GEEF HIER OP VOOR 2 GRATIS LESSEN.

4 gratis lessen

Over

Trainingslocatie:

Balkland, Westerzeedijk 15, 8862 PK Harlingen

Mailadres:

info@tangsoodojks.nl

Lestijden

  • Woensdagavond
  • Volwassenen en  
  • jeugd vanaf 12 jaar
    19.00  - 20.00