Jeroen Dijkstra

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Jeroen Dijkstra

 Jeroen is 2e dan en instructeur en is de zoon van Bauke en Marja Dijkstra. Is geboren in getogen in Harlingen. Hij is op zijn 7e jaar begonnen met Tang Soo Do. Na het behalen van zijn 1e dan heeft Jeroen bij Tang Soo Do School Jip Kye Sohn zijn opleiding tot instructeur gevolgd. Hij weet heel goed met jeugd om te gaan, en hij voor vele jeugdleden ook een voorbeeld.

Jeroen heeft aan verschillende wedstrijden meegedaan, zowel in Nederland, Europa en Amerika. Eén keer per 2 jaar zijn er Europese Kampioenschappen en één keer per 2 jaar een Wereld kampioenschappen, deze worden altijd gehouden in Amerika. Hier heeft hij verschillende prijzen in de wacht gesleept.

Jeroen volgt een opleiding ICT systeem beheerder. Als ICT’er heeft hij Bauke ondersteund bij het maken van de website met betrekking tot de theorievragen, die voor leden, online te maken zijn. Hij heeft hier op zijn deskundige wijze naar gekeken. Verder heeft hij naar de veiligheid van de website gekeken. Sinds een paar maanden heeft de website www.tangsoodojks.nl een SSL certificaat en voldoet aan alle veiligheidnormen van zowel de overheid als Google.

Jeroen zijn andere hobby naast Tang Soo Do is Drummen.
Meer over Jeroen Dijkstra is te vinden op https://tangsoodojks.nl/jip-kye-sohn/de-instructeurs/jeroen-dijkstra

Over

Domela Nieuwenhuisstraat 81, Harlingen

 

Lestijden

  • Ma - Volwassenen en jeugd vanaf 12 jaar
    19.00  - 20.00