Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Marja Dijkstra

Marja is geboren in Amsterdam. In 1979 is zij naar Leeuwarden, Friesland gekomen, en heeft hier karate gedaan. In 1988 is zij begonnen met Tang Soo Do in Harlingen bij de toenmalige sportschool van Bartels. Samen met Bauke heeft zij Tang Soo Do School Jip Kye Sohn opgericht. Het lesgeven aan kinderen van 6 tot 12 jaar is wel haar favoriete bezigheid met Tang Soo Do.

Marja is Master instructeur. Zij is ook mede oprichter van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn. Ook zij heeft net zoals Bauke vanaf 2006 meegedaan aan alle Master en Leadership clinic, in Europa. Veel van de krantenpublicatie komen van haar hand en adviseert zij Bauke met het beheer van de beide websites, en dan voornamelijk met de teksten.

Marja heeft het Gup en Dan handboek vertaald in het Nederlands. In deze beide handboeken worden de verplichte theorie beschreven, inclusief de Koreaanse benamingen, als die bij Tang Soo Do worden toegepast. De verplichte theorievragen heeft zij vanuit het Engels vertaalt naar het Nederlands. Deze vragen worden in heel Nederland tijdens examens gebruikt. Op de website van Jip Kye Sohn kunnen leden deze vragen maken. Ook heeft zij het wedstrijdreglement vertaalt. Het handboek voor de gup- en dangraden zijn voor leden beschikbaar na het inloggen op de website van Jip Kye Sohn.

Marja Dijkstra is ook in het bezit van een E.H.B.O. diploma.

Wil je meer weten over haar; Lees hier meer over Marja Dijkstra.

Over

Domela Nieuwenhuisstraat 81, Harlingen

 

Lestijden

  • Ma - Volwassenen en jeugd vanaf 12 jaar
    19.00  - 20.00