Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ria Rieken.

Ria Rieken is een 2e dan instructeur.  Ria is onze “ oudste”  lid. Zij is woonachting in Sexbierum  samen met haar partner Foppe en haar kat, Cho Dan en hondje boemer.  Als er iets te doen is met Tang Soo Do is zij altijd van de partij.

Ria is begonnen  in 1998 in Ried. Na een aantal keren meegedaan te hebben bij regionale toernooien is heeft zij in 2000 mee gedaan aan de Wereld Kampioenschappen Tang Soo Do in Amerika. Zij had toen de bruine band. Hier behaalde zij 2 keer een 1e prijs.  Een 1e prijs op de Hyungs.  Een Hyung is een  loopvormen  met vaste technieken in een vast gesteld patroon. Hier laat je de basis technieken en bij de hogere gevorderde technieken zien van Tang Soo Do. Bij de wapen Hyungs behaalde zij ook een 1e prijs.  Het wapen hiervoor was een Bong, dit is een lange stok van ongeveer je eigen lengte.

In 2010 is zij bij ons gekomen als zwarte bander.  Hier heeft zij de opleiding tot Tang Soo Do instructeur doorlopen. Zij is nu al een aantal jaren instructeur.  Ria weet de jeugd op een prettige manier te stimuleren en  is voor vele volwassen een voorbeeld.   Altijd bereid om iedereen te helpen.

Ria is een echter sportfanaat. Zij is altijd aan het sporten geweest. Ria is ook nog volleybal instructeur,  en  heeft als zodanig jaren verschillende teams  getraind, en begeleidt  bij wedstrijden.  Vanuit deze ervaring weet zij ook vele leuke warming-up oefeningen, die ze ook toepast bij Tang Soo Do.

Ria is nu gepensioneerd, maar ziet er altijd naar uit om weer les te geven in Tang Soo Do en is altijd aanwezig tijdens de  trainingsuren, waar zij ook beginners lesgeeft in de beginselen van Tang Soo Do.

Laat je ook inspireren door Ria en geef je op voor 2 gratis lessen op deze website.

Wil je meer weten over Ria, kijk dan op de website van Jip Kye Sohn.

Over

Domela Nieuwenhuisstraat 81, Harlingen

 

Lestijden

  • Ma - Volwassenen en jeugd vanaf 12 jaar
    19.00  - 20.00